Politica de confidentialitate

1. Introducere

Aceasta politica defineste conditiile de utilizare a paginii www.rigcert.ro administrata de catre RIGCERT MS SRL cu sediul social in Voluntari, Avangarde Forest V, strada Iasomiei 8, 36, Ilfov, Romania, CUI 37087902, J23/620/2017.

Navigand pe aceste website acceptati conditiile precizate in aceasta politica. In situatia in care nu sunt de acord cu aceste conditii va rugam sa parasiti websiteul.

RIGCERT MS SRL ia toate masurile necesare pentru a furniza o experienta placuta a navigarii pe acest website si respecta prevederile legale in Romania privind protectia datelor cu caracter personal.

 

2. Drepturi de autor

Toate informatiile publicate pe aceste website sunt proprietatea RIGCERT MS SRL si nu pot fi reproduse integral sau partial, cu sau fara modificari, fara acordul expres exprimat al proprietarului.

Utilizarea acestui site in scopul alterarii continului sau este strict interzisa.

 

3. Confidentialitate

Protectia informatiilor furnizate prin intermediul acestui website este o preocupare majora pentru RIGCERT MS SRL. Totusi siteul www.rigcert.ro poate include legaturi (linkuri) catre alte websiteuri al caror continut nu il controleaza si pentru care nu poate oferi garantii in ceea ce priveste respectarea conditiilor de confidentialitate. Desi monitorizam cu atentie legaturile pe care siteul nostru le ofera nu ne putem asuma responsabilitatea pentru continutul websiteurile ce nu se afla sub controlul nostru.

 

4. Colectrea si protectia datelor

In momentul in care accesati websiteul www.rigcert.ro serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dvs de internet si adresa de IP de pe care accesati websiteul nostru.

Informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de pe site (numele dvs sau al persoanelor in numele carora actionati, denumiri ale persoanelor juridice pe care le reprezentati, adrese de posta electronica, numere de telefon, date cu caracter juridic si fiscal) sunt folosite exclusiv pentru urmatoarele scopuri:

– procesarea solicitarilor dvs

– oferirea si contractarea de servicii

– marketing.

Nu transmitem datele furnizate de catre dumneavoastra tertilor cu exceptia cazului in care acest lucru ne este solicitat de catre organe ale statului.

Datele pe care ni le furnizati sunt tratate in conformitate cu prevederile legislatiei referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

In conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001 orice persoana ce furnizeaza date cu caracter personal are urmatoarele drepturi: dreptul de acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei; dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor personale.

 

5. Revziuirea acestei politici

RIGCERT MS SRL poate revizui aceasta politica in orice moment fara o notificare prealabila. Pe aceasta pagina veti gasi versiunea actuala a politicii noastre de confidentialitate.

 

Care sunt elementele componente ale ciclului P-D-C-A?
Ce înseamnă o cerință declarată neaplicabilă conform ISO 9001:2015?
Care dintre următoarele acțiuni pot fi considerate activități post-livrare conform ISO 9001:2015?
Care este frecvența solicitată de ISO 9001:2015 pentru realizarea auditurilor interne?
Care dintre următoarele afirmații este adevărată?

1. Care este relația între aspecte de mediu și impacturi asupra mediului?
2. Care afirmație este adevărată conform ISO 14001:2015?
3. Acțiunea corectivă este?
4. Conform ISO 14001:2015 obligațiile de conformare se referă la
5. Pentru determinarea aspectelor de mediu ciclul de viață al unui produs poate include etape precum:

1. Politica în domeniul sănătății și securității ocupaționale
2. Ce reprezintă un “near-miss”?
2. OHSAS 18001 solicită:
4. Care dintre următoarele afirmații este falsă?
5. Conform OHSAS 18001 sănătatea și securitatea vizitatorilor la locul de muncă este în responsabilitatea organizației?

1. Ce reprezintă declarația de aplicabilitate?
2. În situația în care aceeași persoană este responsabilă atât pentru inițierea cât și pentru aprobarea unor tranzacții ce control de securitatea informației este încalcat?
3. În situația în care subcontractează dezvoltarea de software organizația are responsabilitatea de a monitoriza activitatea subcontractanților sub aspectul securității informației?
4. Decizia de a accepta un risc de securitatea informației este o opțiune posibilă de tratare?
5. La ce se referă principiul independenței în cazul auditurilor interne?